PORTRET DE COTROCENIDiscret și încet ne facem loc pe străzile cartierului Cotroceni, și în stânga și în dreapta bulevardului. Pandemia și vara ne-au determinat să venim cu o abordare nouă pentru explorarea cartierului, evitând atelierele comune, păstrând distanța sigură, dar încercând să ajungem în intimitatea cartierului prin intermediul unor scrisorele ce vor circula prin cutiile poștale – un joc numit Leapșa cu scrisori.


De când nu ați mai primit o scrisoare, în plic frumos, aproape parfumat? Veți găsi toate detaliile în scrisoarea primită. Dacă vă doriți să primiți scrisoarea, lăsați-ne un mesaj privat și vă trimitem. Apoi, vă invităm să puneți ce completări aveți în același plic și să-l lăsați la cutia poștală specială amplasată in fata clubului Jazz Book, pe strada Carol Davila, Nr. 1, Sector 5, București. Strângem povești despre Cotroceni! Mai multe detalii și informații despre joc puteți găsi și pe pagina de Facebook a proiectului.

Rezultatele artistice ale cercetării și alte intervenții în cartier vor putea fi văzute în cadrul Bazar de Cotroceni (19-20 Septembrie).


%d bloggers like this: