Pe perete

Sunt multe feluri în care poți contura personalitatea unei case. Metoda noastră favorită este să îmbogățim pereții cu o lucrare de artă. O lucrare poate transforma cu totul atmosfera unui spațiu și alegerea ei spune multe despre tine.

PePerete este un proiect al Asociației Antistatic și propune o selecție unică și variată de lucrări de artă contemporană, curatoriată de echipa noastră de artiști și profesioniști în domeniul artistic.
Fiecare lucrare este prezentată fie în serie certificată de autor de printuri de înaltă calitate, fie în original.

Edițiile certificate de autor ne permit să punem în vânzare la prețuri accesibile printuri ale unor lucrări valoroase realizate de artiști emergenți români pentru a vă putea bucura de arta care vă place în intimitatea caselor voastre.

Încurajăm curatoriatul intim al caselor voastre și artiștii emergenți români care nu duc lipsă de inspirație. Încurajăm deopotrivă și arhitecții și designerii de interior să folosească în proiectele lor lucrări de artă contemporană ale unor tineri artiști români.

Daca ești artist și ești interesat să vinzi lucrările prin noi, contactează-ne la curator@artapeperete.ro.
Daca ești arhitect de interior și vrei să folosești imaginea unei lucrări în proiectele tale scrie-ne la curator@artapeperete.ro

Daca ești doar privitor, bucură-te împreună cu noi de lucrările unor artiști foarte talentați.